ELLE Eten

ELLE Eten

Kerstmaaltijd: een voedingsdeskundige onthult het minst vette gevogelte voor een evenwichtig feestgerecht

Kerstmaaltijd: een voedingsdeskundige onthult het minst vette gevogelte voor een evenwichtig feestgerecht

Kaviaar voor beginners: alles wat je moet weten over het zwarte goud

Kaviaar voor beginners: alles wat je moet weten over het zwarte goud

Dumplings, cocktails en sharing: Asian-fusion hotspot Cho Gao opent in Maasmechelen Village

Dumplings, cocktails en sharing: Asian-fusion hotspot Cho Gao opent in Maasmechelen Village

Recept: oesters gegratineerd met een Champagnesaus

Recept: oesters gegratineerd met een Champagnesaus

Vrouwen die deze eiwitten een voorkeur geven, verouderen gezonder volgens recent onderzoek

Vrouwen die deze eiwitten een voorkeur geven, verouderen gezonder volgens recent onderzoek

Chocolade peer brownie met Anco-bloem

Chocolade peer brownie met Anco-bloem

Heerlijk recept: boerenkiprolletjes met pistache en zure prei

Heerlijk recept: boerenkiprolletjes met pistache en zure prei

Valbelluna: de geheime smaken van de Bellunese Dolomieten

Valbelluna: de geheime smaken van de Bellunese Dolomieten

20 feestelijke voorgerechten – van originele entrées tot klassiekers

20 feestelijke voorgerechten – van originele entrées tot klassiekers

Jingle bubbels: 12 sublieme champagnes om te pairen met feestgerechten

Jingle bubbels: 12 sublieme champagnes om te pairen met feestgerechten

Delitraiteur wedstrijd: vier het einde van het jaar met een Deli geschenkmand!

Delitraiteur wedstrijd: vier het einde van het jaar met een Deli geschenkmand!

Sardinië: proef de ziel van het eiland

Sardinië: proef de ziel van het eiland

20 makkelijke aperitiefhapjes met slechts 5 ingrediënten

20 makkelijke aperitiefhapjes met slechts 5 ingrediënten

Lombardije: op pad langs de smaakroutes van de regio

Lombardije: op pad langs de smaakroutes van de regio

Bretagne: land van legendes en lekkerbekken

Bretagne: land van legendes en lekkerbekken

Parma, waar kunst en gastronomie samensmelten

Parma, waar kunst en gastronomie samensmelten

Iers rundvlees, een ervaring boordevol smaak

Iers rundvlees, een ervaring boordevol smaak

20 feestelijke aperitiefhapjes om iedereen te verbluffen

20 feestelijke aperitiefhapjes om iedereen te verbluffen

Brussel maakt zich klaar voor het beste van Bordeaux-wijnen

Brussel maakt zich klaar voor het beste van Bordeaux-wijnen

Valle d’Aosta: Een culinaire verkenning van Italië’s kleinste regio

Valle d’Aosta: Een culinaire verkenning van Italië’s kleinste regio

Deze chique ombre champagne cocktail is perfect voor elk feest

Deze chique ombre champagne cocktail is perfect voor elk feest

5 gezonde antigriep recepten om de kou door te komen

5 gezonde antigriep recepten om de kou door te komen

Van Vinho Verde tot Douro: Portugese wijnen beleven een moment

Van Vinho Verde tot Douro: Portugese wijnen beleven een moment

Nieuw Boursin Trio van Noten: onze favoriete recepten voor herfst/winter

Nieuw Boursin Trio van Noten: onze favoriete recepten voor herfst/winter

Gezonde snack: vegan snickers met pompoen

Gezonde snack: vegan snickers met pompoen

10 hotspots voor zoetekauwen in Antwerpen

10 hotspots voor zoetekauwen in Antwerpen

5 mysterieuze cocktails voor Halloween

5 mysterieuze cocktails voor Halloween

10 Halloween hapjes om je vingers bij af te likken

10 Halloween hapjes om je vingers bij af te likken

5 bangelijk lekkere dessert recepten voor Halloween

5 bangelijk lekkere dessert recepten voor Halloween

6 recepten voor desserts en warme dranken met pistache

6 recepten voor desserts en warme dranken met pistache

Carrot cake muffins met ancobloem

Carrot cake muffins met ancobloem

Recept: geroosterde pompoen met quinoa, geitenkaas en granaatappel

Recept: geroosterde pompoen met quinoa, geitenkaas en granaatappel

Recept: zelfgemaakte pumpkin spice latte voor een fractie van de prijs

Recept: zelfgemaakte pumpkin spice latte voor een fractie van de prijs

3 heerlijke koffierecepten voor de herfst

3 heerlijke koffierecepten voor de herfst

Corsica: een eiland vol gastronomische schatten

Corsica: een eiland vol gastronomische schatten

Een zachte herfst vol smaak met de nieuwe Boursin

Een zachte herfst vol smaak met de nieuwe Boursin

Deze 6 hotspots in Firenze zijn onmisbaar voor foodies

Deze 6 hotspots in Firenze zijn onmisbaar voor foodies

De croque als back to school gerecht? Oui Monsieur!

De croque als back to school gerecht? Oui Monsieur!

Rémy Martin cognacs nodigt u uit om de zomer in stijl te vieren!

Rémy Martin cognacs nodigt u uit om de zomer in stijl te vieren!

Zo maak je verfrissende cocktail-waterijsjes

Zo maak je verfrissende cocktail-waterijsjes